Booking.com

Кратко видео кое ќе ви послужи брзо да се потсетите како се делат ненасочените агли според големината!

Vidovi agli

Видео на кое секогаш има потреба да се навратиме без разлика на одделението или годината од средно образование на која припаѓате.Следете ја www.matematikazasite.com!

Следете ги информациите и материјалите кои ќе бидат објавени во иднина со поврзување на профилите на www.matematikazasite.com на Facebook, Instagram, Twitter и Youtube со користење на копчињата подолу.

Booking.com
 

Tags: ,