Научи да решаваш судоку
 
 
 

Логички игри

Оваа категорија од веб-сајтот содржи информации за играње на логички игри за деца и возрасни. Тука ќе најдете водичи за тоа како се решаваат одредени логички игри и логички проблеми.

Логичкото размислување е темел на процесот на учењето и неговото надградување. Затоа корисно е секојдневно да се занимаваме со ментална гимнастика. Тука логичките игри и вештини се исклучително важни. Истите се многу интересни и не мотивираат да продолжиме со нивното користење во континуитет.

Логички игри

Најголем број од логичките игри кои ќе бидат претставени во оваа категорија ќе бидат блиски со математиката и логичкото размислување.

 
 
 
 

Пријави се за новости!

Ве молиме почекајте ...
Дали сакате навремено да бидете информирани за новите содржини кои се објавуваат? Внесете ја вашата мејл адреса и пријавете се.
Се согласувам да добивам новости!
 
Дрвени математички сложувалки
 
декември 2022
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
 
Види повеќе

Најпосетувана категорија

 

Пријави се за новости!

Ве молиме почекајте ...
Дали сакате навремено да бидете информирани за новите содржини кои се објавуваат? Внесете ја вашата мејл адреса и пријавете се.
Се согласувам да добивам новости!