Booking.com

Приказ на конструирање на насочени агли на едноставен начин.

Konstrukcija na nasocheni agli

Претставување на насочени агли кои имаат повеќе од 360 степени (позитивни или негативни)!Следете ја www.matematikazasite.com!

Следете ги информациите и материјалите кои ќе бидат објавени во иднина со поврзување на профилите на www.matematikazasite.com на Facebook, Instagram, Twitter и Youtube со користење на копчињата подолу.

Booking.com
 

Tags: , ,